Eyüpsultan Belediyesi Dron Okulu açıldı

17 Mart, 2019Eyüpsultan Belediyesi Dron Okulu açıldı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçede yaşayan 12 yaş ve üstü bireylere yönelik eğitim verecek Dron Okulu'nun açılışını yaptı.

Hami Mandıralı öğrencilerle buluştu

14 Mart, 2019Hami Mandıralı öğrencilerle buluştu

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Spor Söyleşileri” programı devam ediyor. Programda bu kez eski milli futbolcu Hami Mandıralı öğrencilerle bir araya geldi.

Detayı Görüntüle
Eyüpsultan Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Spor Söyleşileri, Hamit Altıntop

27 Şubat, 2019Öğrenciler Hamit Altıntop'la buluştu

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Spor Söyleşileri” programında öğrenciler eski milli futbolcu Hamit Altıntop'la buluştu.

Detayı Görüntüle
Eyüpsultan Belediyesi, SİMURG 5-25 Yaş Arası Yaygın Eğitim Programı, Sporda Çocuk Koruma

31 Ocak, 2019SİMURG'lu eğitmenlere "Sporda Çocuk Koruma" eğitimi

Eyüpsultan Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan SİMURG 5-25 Yaş Arası Yaygın Eğitim Programı, kendi bünyesinde çalışan öğretmenlerin gelişimi için eğitimlere devam ediyor.

Detayı Görüntüle
Eyüpsultan Belediyesi, SİMURG 5-25 Yaş Arası Yaygın Eğitim Programı, Robot Akademi

23 Ocak, 2019SİMURG'lu mucitler projelerini sergiledi

SİMURG 5-25 Yaş Arası Yaygın Eğitim Programı, öğrencilerin kişiliğine, yeteneğine, hedeflerine ve kendilerini keşfetmelerine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Detayı Görüntüle
SİMURG 5-25 Yaş Yaygın Eğitim Programı, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Çevreci SİMURG

14 Ocak, 2019SİMURG öğrencileri “Sıfır Atık” için kolları sıvadı

Eğitim anlamında bilgiden daha fazlasını veren SİMURG 5-25 Yaş Yaygın Eğitim Programı uyguladığı modern eğitim metotlarıyla çevreye duyarlı bireyler yetiştiriyor.

SİMURG, Bilgi Evleri, Sarıkamış, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın

7 Ocak, 2019SİMURG, Sarıkamış Şehitlerini andı

SİMURG Bilgi Evleri, Sarıkamış Harekatı'nın 104. yılı dolayısıyla Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi'nde (EKSM) Beyaza Yazılmış Destan; SARIKAMIŞ adlı anma programı düzenlendi.

Detayı Görüntüle
Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüpsultan, SİMURG 5-25 Yaş Yaygın Eğitim programı, spor

25 Aralık, 2018Eyüpsultan eğitim ve sporda çağ atladı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, vizyonu doğrultusunda Eyüpsultan'a eğitim ve sporda çağ atlattı.

SİMURG, Eyüpsultan Belediyesi Başkanı Remzi Aydın, Yeşilpınar Bilgi Evi

21 Aralık, 2018SİMURG öğrencilerinden hayvan sevgisi adına örnek davranış

SİMURG 5-25 Yaş Yaygın Eğitim Programı, öğrencilerini uyguladığı öğretim metotlarıyla daha olgun daha bilinçli bireyler haline getirmek için çalışmalarına devam ediyor.

SİMURG öğrencileri mesleklerini seçiyor

19 Aralık, 2018SİMURG öğrencileri mesleklerini seçiyor

SİMURG Yaygın Eğitim Programında öğrencilerin meslekleri daha yakından tanımasına adına yeni uygulamalar hayata geçiyor.

Detayı Görüntüle
Eyüpsultan Belediyesi, SİMURG 5-25 Yaş Yaygın Eğitim Programı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

18 Aralık, 2018SİMURG'lu Bilal Özkan, kısa film yarışmasında birinci oldu

Eyüpsultan Belediyesi SİMURG 5-25 Yaş Yaygın Eğitim Programı ödül almaya devam ediyor.

Detayı Görüntüle
Eyüpsultan Belediyesi, Simurg Yaygın Eğitim Programı, Bilgi Evleri, Gençlik Merkezleri, Başkan Remzi Aydın

18 Aralık, 2018Eğitimde yolculuk SİMURG’la başlar

Eyüpsultan Belediyesi Simurg Yaygın Eğitim Programı, Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezlerinde eğitimler başladı.