Haberler

SİMURG 5-25 Yaş Yaygın Eğitim Programı, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Çevreci SİMURG

14 Ocak, 2019SİMURG öğrencileri “Sıfır Atık” için kolları sıvadı

Eğitim anlamında bilgiden daha fazlasını veren SİMURG 5-25 Yaş Yaygın Eğitim Programı uyguladığı modern eğitim metotlarıyla çevreye duyarlı bireyler yetiştiriyor.

SİMURG, Bilgi Evleri, Sarıkamış, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın

7 Ocak, 2019SİMURG, Sarıkamış Şehitlerini andı

SİMURG Bilgi Evleri, Sarıkamış Harekatı'nın 104. yılı dolayısıyla Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi'nde (EKSM) Beyaza Yazılmış Destan; SARIKAMIŞ adlı anma programı düzenlendi.

Detayı Görüntüle
Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüpsultan, SİMURG 5-25 Yaş Yaygın Eğitim programı, spor

25 Aralık, 2018Eyüpsultan eğitim ve sporda çağ atladı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, vizyonu doğrultusunda Eyüpsultan'a eğitim ve sporda çağ atlattı.

SİMURG, Eyüpsultan Belediyesi Başkanı Remzi Aydın, Yeşilpınar Bilgi Evi

21 Aralık, 2018SİMURG öğrencilerinden hayvan sevgisi adına örnek davranış

SİMURG 5-25 Yaş Yaygın Eğitim Programı, öğrencilerini uyguladığı öğretim metotlarıyla daha olgun daha bilinçli bireyler haline getirmek için çalışmalarına devam ediyor.

SİMURG öğrencileri mesleklerini seçiyor

19 Aralık, 2018SİMURG öğrencileri mesleklerini seçiyor

SİMURG Yaygın Eğitim Programında öğrencilerin meslekleri daha yakından tanımasına adına yeni uygulamalar hayata geçiyor.

Detayı Görüntüle
Eyüpsultan Belediyesi, SİMURG 5-25 Yaş Yaygın Eğitim Programı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

18 Aralık, 2018SİMURG'lu Bilal Özkan, kısa film yarışmasında birinci oldu

Eyüpsultan Belediyesi SİMURG 5-25 Yaş Yaygın Eğitim Programı ödül almaya devam ediyor.

Detayı Görüntüle
Eyüpsultan Belediyesi, Simurg Yaygın Eğitim Programı, Bilgi Evleri, Gençlik Merkezleri, Başkan Remzi Aydın

18 Aralık, 2018Eğitimde yolculuk SİMURG’la başlar

Eyüpsultan Belediyesi Simurg Yaygın Eğitim Programı, Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezlerinde eğitimler başladı.

Detayı Görüntüle
SİMURG öğrencileri iyi ve kötü davranışları eğlenerek öğrendiler

13 Aralık, 2018SİMURG öğrencileri iyi ve kötü davranışları eğlenerek öğrendiler

Eğitimde ulusal marka haline gelen SİMURG 5-25 Yaş Yaygın Eğitim Programı, teorik bilgileri yaşayarak görerek ve eğlenerek öğretmek için farklı uygulamaları hayata geçiriyor.

Detayı Görüntüle
SİMURG 5-25 Yaş Yaygın Eğitim Programı, Eş anlamlı kelimeler, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın

12 Aralık, 2018Eş anlamlı kelimeleri oltayla tutarak öğreniyorlar

SİMURG 5-25 Yaş Yaygın Eğitim Programı, öğrencilerini hayata hazırlamaya devam ediyor.

Detayı Görüntüle
Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın

11 Aralık, 2018Spor tarihine yön verecek proje Eyüpsultan'da başladı

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi, Eyüpsultan'da başladı.

Kış Spor Okulu Kayıtları Başladı

10 Aralık, 2018Kış Spor Okulu Kayıtları Başladı

Eyüpsultan Belediyesi, ilçede yaşayan çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, onları spora yönlendirerek enerjilerini doğru şekilde kullanmalarına imkan vermek ve daha sağlıklı nesiller yetiştirmek için farklı etkinlikler düzenliyor. Bu etkinliklerden biri de Kış Spor Okulu.

Çocuk Meclisi, İstanbul Uluslararası Çevre Zirvesi ve Fuarı''na katıldı

10 Aralık, 2018Çocuk Meclisi, İstanbul Uluslararası Çevre Zirvesi ve Fuarı''na katıldı

Eyüpsultan Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan SİMURG 5-25 Yaş Yaygın Eğitim Programı öğrencilerinin işbirliği ile kurulan Eyüpsultan Belediyesi Çocuk Meclisi "İstanbul Uluslararası Çevre Zirvesi ve Fuarı''na katılım sağladı.