Ağustos ayında 75 sokak hayvanımızı kısırlaştırdık

Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü sokaktaki patili dostlarımız için Ağustos ayı içinde muayeneden, mikroçip uygulamasına, beslemeden sahiplendirmeye kadar pek çok olumlu çalışma gerçekleştirdi.

659 MİNİK DOSTUMUZUN MUAYENE VE TEDAVİLERİ YAPILDI

Sokaktaki dostlarımızın sağlıklı yaşam haklarının sağlanması adına gece gündüz demeden hizmet üretmeye devam eden Eyüpsultan Belediyesi, Ağustos ayında 659 sokak hayvanının muayenesini yaparken 304 hayvanda iç ve dış parazit uygulaması, 164 mikroçip uygulaması, 74 kuduz aşısı uygulaması 75 kısırlaştırma operasyonu yaptı.

10 CAN DOSTUMUZ SICAK BİR YUVAYA KAVUŞTU

Yine Ağustos ayında yapılan sahiplendirme çalışmaları ile 10 minik dostumuz sıcak bir yuvaya kavuştu.

260 KİLO KÖPEK MAMASI VE 320 KİLO KEDİ MAMASI DAĞITILDI

Yaz – kış sokak hayvanlarının beslenmesi ve barınması için çalışan Eyüpsultan Belediyesi, 260 kilogram köpek maması ve 320 kilogram kedi maması ile besleme çalışması yaptı.