Cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Eyüpsultan Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Alibeyköy Mahallesi Güzelce Caddesi’nde devam eden çalışmalarla 520 metre uzunluğunda ve 8,5 metre genişliğe sahip cadde asfaltlandı.

Eyüpsultan Belediyesi ekipleri her gün ilçenin farklı bir noktasında asfaltlama çalışması yapıyor. Eyüpsultan’ın cadde ve sokakları belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarla asfaltlanarak yenileniyor.

ÇALIŞMALAR İBB İLE KOORDİNELİ İLERLİYOR

Ekipler ilçedeki bazı cadde ve sokaklarda İBB ekipleriyle koordineli olarak bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Asfasltlama çalışmaları bu kez Alibeyköy Mahallesi Güzelce Caddesi’nde devam etti. 520 metre uzunluğunda ve 8,5 metre genişliğe sahip caddede önce mevcut asfalt kazınarak zemin yeni asfalt serimine uygun hale getirildi.

Ardından asfaltlama çalışmalarına başlandı. Cadde baştan sona asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.