Eyüpsultan'da asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

“Yaşamaya Değer” sloganı ile hizmet üretmeye devam eden Eyüpsultan Belediyesi’nin cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmaları ilçenin farklı bölgelerinde aralıksız sürüyor. Bu kapsamda Esentepe Mahallesi İki Köşe Sokak’ta ve Yeşilpınar Mahallesi Coşkun Sokak’ta asfaltlama çalışması başlatıldı.

Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bir yandan sahada yaptıkları denetimlerde gördükleri aksaklıkları gideriyor bir yandan da vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalara devam ediyor.

ESENTEPE İKİ KÖŞE SOKAK’TA VE YEŞİLPINAR COŞKUN SOKAK’TA ASFALTLAMA

Daha yaşanabilir, konforlu ve temiz bir Eyüpsultan için yoğun mesai harcayan belediye ekipleri, son olarak Esentepe Mahallesi İki Köşe Sokak’ta ve Yeşilpınar Mahallesi Coşkun Sokak’ta asfaltlama çalışması başlattı. Esentepe Mahallesi’nde asfalt dökümü yapılırken Yeşilpınar Coşkun sokakta ise asfalt kazıma işlemi gerçekleştirildi.