Mevlid Kandili'nde vatandaşlara pilav ve kandil simidi ikramı

Eyüpsultan Belediyesi, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) dünyaya gelişini kutladığımız mübarek Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundu.

İslam âlemi için duaların kabul olduğu bu özel gece için Eyüpsultan Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşlara, etli pilav – ayran, kandil simidi ve lokma ikramları yaptı.

Akşam namazını müteakiben başlayan ve Cumhuriyet Halk Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş ile Eyüpsultan Belediyesi Meclis üyelerinin katılımıyla yapılan ikramlarda, Eyüp Sultan Camii Meydanı’nda vatandaşlara etli pilav ve ayran verildi, Saçlı Abdülkadir Camii önünde ise kandil simidi ikram edildi.

BİRÇOK NOKTADA LOKMA İKRAMI

Ayrıca Akşemsettin Veysel Karani Camii, Alibeyköy Merkez Camii, Güzeltepe Camii, Esentepe Şerefiye Camii ile Kemerburgaz Camii’nde de vatandaşlara lokma ikramı yapıldı.