Öğrencilere ücretsiz ulaşım desteği

Eyüpsultan Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve öğrencilerin okula ulaşımda yaşadığı sıkıntıların giderilmesi amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti veriyor.

2024 – 2025 eğitim öğretim dönemi süresince devam edecek olan uygulamayla öğrenciler belirlenen duraklardan alınıp okullarına bırakılıyor.

EĞİTİM YOLUNDA ENGELLER KALDIRILDI

Eğitime her alanda destek vermeye devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen ise eğitim yolunda engelleri kaldırdıklarını, öğrencilere her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

"SERVİS BİZİM İÇİN BÜYÜK KOLAYLIK OLDU"

Ücretsiz ulaşım hizmetinden çok memnun kaldıklarını ifade eden öğrenciler ise görüşlerini şu sözlerle dile getirdi:

“Bizim için çok iyi oldu. Ulaşımda sıkıntılar yaşıyorduk. Okula zamanında gelebilmek için erken kalkıyorduk. Çoğu zaman da otobüsler geç geldiği için okula geç kalıyorduk. Bu destek bizim için büyük kolaylık oldu. Bu güzel hizmet için başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”

GİDİŞ VE DÖNÜŞ SAATLERİ

Gidiş