Dünya Temizlik Günü'nde anlamlı etkinlik

Eyüpsultan Belediyesi, Çöpüne Sahip Çık Vakfı ve Sorteks (IGOR – Buckhead) Ayakkabı iş birliğinde, 20 Eylül Dünya Temizlik Günü nedeniyle anlamlı bir etkinliğe imza attı. “Ortak evimiz dünyayı birlikte koruyalım” sloganıyla düzenlenen etkinlikte, Eyüpsultan’da ormanlık alanlarda çöp toplandı.

İklim krizi ve çevre sorunları tüm dünyada gündem olurken her yıl 20 Eylül tarihi Dünya Temizlik Günü olarak kutlanıyor. Eyüpsultan Belediyesi, Çöpüne Sahip Çık Vakfı ve Sorteks (IGOR – Buckhead) Ayakkabı iş birliğiyle düzenlenen anlamlı etkinlikte Eyüpsultan’daki ormanlık alanlarda çöp toplandı.

ORMANLIK ALANLARDAN 60 KİLO ÇÖP TOPLANDI

Daha temiz bir çevre ve daha temiz bir dünyaya dikkat çekmek, çevre temizliği için farkındalık yaratmak adına gerçekleştirilen etkinliğe katılan gönüllüler, Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ormanlık alanlarda bulunan çöpleri topladı.

Etkinlik sonunda ise toplanan çöpler tartıldı. Yapılan etkinlikte yaklaşık 60 kilo çöp toplandığı görüldü.