Eyüpsultanlı komşularımıza kavurma desteğimiz devam ediyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen seçim öncesi verdiği vaatleri birer birer yerine getirirken, ihtiyaç sahiplerine yönelik başlattığı kavurma desteği de devam ediyor.

Göreve geldiği günden itibaren çalışmalarını sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdüren Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, özellikle insan odaklı projelere ağırlık veriyor. Başkan Özmen ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmuyor, onların yanında olmaya devam ediyor.

6 BİN AİLEYE KAVURMA DAĞITIMI

Başkan Özmen’in “Eyüpsultan’da et yiyemeyen çocuk kalmayacak” diyerek başlattığı kavurma desteği çalışmaları kapsamında ilçede bulunan 6 bin aileye kavurma dağıtımı yapılıyor.

Eyüpsultan Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul Vakfı işbirliğinde sürdürülen çalışmalarda, kavurmalar büyük bir titizlikle ve hijyenik koşullarda hazırlanarak, belediye ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerinin sofralarına ulaştırılıyor.

VATANDAŞLAR ÇOK MEMNUN

İhtiyaç sahibi vatandaşlar ise bu hizmetten oldukça memnun. Kavurma desteğinden kaynaklanan memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, her zaman yanlarında olan, onlara desteklerini sürdüren Baskan Özmen’e teşekkür ediyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız